Ja sam Kanita, roditelji me zovu Kanna. Zato s nazivom svoje male trgovine nisam imala previše poteškoća. Kanna me asocira na djetinjstvo. Na lijepe, bezbrižne trenutke u koje se povremeno jako želim vratiti. To, nažalost, nije moguće. Sada sam ovdje za vas, dragi roditelji i djeco.

 

I sama sam majka malog vragolana Maksima. Maksima smo dugo čekali i, kada je stigao, bila sam najsretniji čovjek na ovom planetu. On će me zaista potaknuti. Kao što to čini i moja kujica Luna. Luna je francuski buldog. Vrlo je ljubazna i zaigrana, pa svoj život ne mogu zamisliti ni bez nje.

Kanna je mala trgovina koja je nastala vrlo spontano, nakon Maksimovog rođenja. Dugo sam razmišljala o toj ideji, a kada sam postala majka, konačno sam dobila potrebnu hrabrost.

 

Moje prijateljice uvijek kažu: "Bolje polako, ali sa srcem" i toga se apsolutno pridržavam.
Dragi moji, ovdje sam za vas, kako bi vašoj djeci donijela veselje i zadovoljstvo. Odabrala sam samo najbolje i najprihvatljivije proizvode za vašu djecu.

Zahvalna sam na vašem povjerenju jer ću samo u tom slučaju biti zaista sretna: ne samo zato što sam pravilno odabrala nego i zato što ćete vi i vaša djeca biti radosni i zadovoljni.

Neka putovanje počne!