OPIS ROBNE MARKE KANNA

Kanna je robna marka web-trgovine s konceptom za moderne obitelji koja će nuditi raznovrstan spektar modnih proizvoda, a u prvom redu će se koncentrirati na odjeću za bebe i djecu. Ponuda će biti sastavljena od robnih marki srednje i više cjenovne klase i isključivo od robnih marki kojih još nema na slovenskom tržištu. Proizvodi su odabrani na temelju njihove kvalitete i estetskog izgleda te trendova. Robnom markom Kanna želimo osvijestiti obitelji, a u prvom redu majke, o važnosti kvalitete proizvoda koje nose njihove bebe i djeca. Želimo im približiti dječju modu na drugačiji način i brendom Kanna podići standard ponude dječje mode na slovenskom tržištu. Odabrani proizvodi u prvom su redu jednostavni, nosivi, ali usprkos tome modni i prikladni za sve prilike; od igre na dvorištu, zabave s prijateljima ili samo šetnje u prirodi, do posebnih prigoda. Proizvodi su zaigrani, izražavaju osobnost, zabavni su na pogled, a još zabavniji za nošenje zahvaljujući svojoj kvaliteti i jednostavnosti te istovremeno različitosti i urbanosti. Kanna će klijentima nastojati ponuditi kvalitetne proizvode, kao i kvalitetnu postprodajnu podršku. Kanna će poslušati mišljenja svojih kupaca: što im smeta, što im se sviđa, kako razumiju proizvod. Na temelju toga gradit će se buduće priče.

ROBNE MARKE WEB-TRGOVINE KANNA

MINI RODINI

Već od samih početaka Mini Rodini je prava priča o uspjehu. U kombinaciji izvrsne kvalitete i osmišljenog dizajna, Mini Rodini stvara odjeću koju roditelji žele obući svojem djetetu, a djeca je vrlo rado nose. Marke svojom vizijom nastoji potaknuti roditelje da za svoju djecu kupe bolje i kvalitetnije proizvode, od najboljih materijala dobrih za kožu. Danas je marka Mini Rodini jedna od najbrže rastućih robnih marki za djecu. Prodaje se u nekim najprestižnijim robnim kućama diljem svijeta.

GUGUU

Guguu je skandinavska marka koja je usmjerena u prvom redu na kvalitetne materijale i čiste linije. Odjeća i dodatci precizno su izrađeni u širokom spektru boja. Materijali koje upotrebljavaju imaju standard Oeko-Tex 100 kojim se osigurava da njihovi proizvodi ne sadržavaju sastojke koji bi mogli štetiti djeci. Ekopamuk koji se upotrebljava ima certifikat GOTS kojim se osigurava da roba bude ekološka i lokalna. Guguu je marka koja je vrlo nosiva, ali je zbog svojih detalja na odjeći također drugačija i vrlo prepoznatljiva.

MOI

Skandinavska marka koju definira urbana moda. Njihov primarni fokus jest kreiranje udobne, modne i malo drugačije odjeće i dodataka s velikim naglaskom na ekološkim standardima. Njihova produkcija teži odgovornosti, etičnosti i organskim materijalima. Odjeća marke Moi prikladna je za sve prilike, a u njoj će vaše dijete bez dvojbe biti super kul.

FOXRIDER

Prva generacija tricikala Foxrider potječe još iz 1957. godine. Foxrider tako svojim retro-triciklom čuva svoju stilsku baštinu, a istovremeno zadržava bezvremenske vrijednosti kvalitete i zabave. Dostupno u različitim bojama. Proizvedeno u Belgiji.

RICE

Danska robna marka RICE želi da svaki vaš dan bude što šarolikiji: prilikom pranja, čišćenja, pečenja, opuštanja… RICE je jedna velika zabava u boji. Njihovi proizvodi ne sadržavaju BPA, kvalitetni su i praktični, a poduzeće je društveno vrlo odgovorno.

ENFANCE PARIS

Priča mame koja je za svoju djecu željela samo najbolje. Stvorila je kozmetiku od visokokvalitetnih organskih sastojaka prikladnu za bebe i stariju djecu. Sastojci su proizvedeni na farmama koje proizvode organske biljke, ne sadržavaju kemikalije i alkohole. Kozmetika je dermatološki testirana, prikladna za osjetljivu kožu, ne sadržava parabene i parafine te nije testirana na životinjama. Enfance Paris kozmetika je namijenjena roditeljima koji svojoj djeci žele nuditi visokokvalitetnu njegu od stopostotno organskih ekstrakata.

OLLIELLA

Robna marka koja oduševljava majke i djecu po cijelom svijetu. Nudi prekrasne dodatke koji su vrlo upotrebljivi i estetski, a i ručno su izrađeni. Olli Ella osmišljava bezvremenske proizvode koji su unikatni i ne mogu se uspoređivati s drugima. Njihove košare zaludile su svijet, a najponosniji su na izradu proizvoda od prirodnih materijala koji mnogoj djeci donose osmijeh na lice.

BLOSSOM AND BEAR

Engleska marka koja nudi drvene, šarene, zanimljive i, prije svega, sigurne proizvode za vaše najmlađe. S njihovim grickalicama trljanje bolnih bebinih desni bit će malo šarolikije i zabavnije.